Voor Onderwijsinstellingen

Centrum Vakerkenningen zich primair richt op het begeleiden van werknemers en werkgevers in de EVC procedures in de arbeidsmarktroute.  Op aanvraag werkt Centrum VakErkenningen samen met verschillende onderwijsinstellingen.

Speciaal voor Capabel Onderwijs Groep (MBO), Capabel Hogeschool (HBO en het Studiecentrum (bijscholing), heeft Centrum VakErkenningen een aantal producten ontwikkeld, welke de onderwijsinstelling kan inzetten/ gebruiken als onderdeel van het vrijstellingen beleid.

EVC Procedure ingericht op uw opleidingsstandaarden en wensen.

Alle EVC procedures passen we in overleg met uw examencommissie aan op de door uw instelling gewenste/ gebruikte opleidingsstandaard en aanvullende wensen van de examencommissie.

Hierbij kunt u denken aan een EVC Rapportage met direct een onderwijsadvies als bijlage, een bijlage voor de examencommissie met het voorstel voor het aantal vrijstellingen en dergelijke.